Αρχική Σελίδα

CCSC Petroleum Equipment Limited Company Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης εξοπλισμού πετρελαίου CCSC ήταν οργάνωση το 2008, που βρέθηκε στην κωμόπολη Jinhu, πόλη Huaian, Κίνα. Είμαστε αξιόπιστο κατασκευαστής εξοπλισμού πετρελαίου και εξαγωγέας για το API 6A και ένα 16C και άλλα σχετικά προϊόντα εξοπλισμού πετρελαίου, δεδομένου ότι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής, έχουμε τον περιεκτικό και προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής και δοκιμής για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα καλύπτουν τις αυστηρές απαιτήσεις των διάφορων προτύπων.

τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τα προϊόντα πηγών και χριστουγεννιάτικων δέντρων και τα προϊόντα ελέγχου ροής, καλά εξεταστικός τα προϊόντα κ.λπ. Όπως οι φλάντζες, οι σφυρηλατημένοι σωλήνες, τα εγκιβωτίζοντας επικεφαλής στροφία, τα επικεφαλής στροφία σωληνώσεων, οι προσαρμοστές φλαντζών, τα γράμματα Τ, ο σταυρός, το κεφάλι ροής, η πολλαπλή έμφραξης, οι βαλβίδες και η σχετική ειδική ACC μερών σφυρηλατημένων κομματιών. στο API 6A, το API 16C και τα σχέδια του πελάτη. τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στο πετρέλαιο και τη βιομηχανία φυσικού αερίου.

Έχουμε τις εγκαταστάσεις σφυρηλατημένων κομματιών κλάδων μας που είναι κοντά στη βάση κατεργασίας μας. Έχουμε τις εγκαταστάσεις που περιλαμβάνει το σφυρηλατημένο κομμάτι, την κατεργασία, τη δοκιμή νερού, τη ζωγραφική και τον εξοπλισμό ποιοτικού ελέγχου.

Μετά από την αρχή «της ποιότητας πρώτα, η επιστήμη και η τεχνολογία καινοτόμησαν, άνθρωποι προσανατολισμένοι», κάθε πρόσωπο CCSC δεν διαθέτει καμία προσπάθεια να παρέχει στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Μέσω των προσπαθειών του προσωπικού CCSC, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί ήδη στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Ανατολική Ευρώπη και μερικές άλλες χώρες (περιοχές). Με την έξοχη ποιότητα, τη λογική τιμή και την επαγγελματική υπηρεσία, η επιχείρηση CCSC έχει γίνει VIP προμηθευτής και χτισμένη στρατηγική συνεργασία με τις εθνικές επιχειρήσεις πετρελαίου μερικών coutries.

ccsc η επιχείρηση παίρνει «την παροχή των πιό κατάλληλων προϊόντων, των περισσότερων ανταγωνιστικών τιμών και της περισσότερης επαγγελματικής υπηρεσίας για κάθε πελάτη» ως αποστολή της. Προσπαθούμε και στοχεύουμε να είμαστε ένας από τους επαγγελματικότερους προμηθευτές εξοπλισμού πετρελαιοφόρων περιοχών στην Κίνα. Καλωσορίζουμε ειλικρινά τους πελάτες και τους φίλους στην εγχώρια αγορά και ερχόμαστε στο εξωτερικό να δημιουργήσουμε το ακμάζον μέλλον με μας

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης εξοπλισμού πετρελαίου CCSC ήταν οργάνωση το 2008, που βρέθηκε στην κωμόπολη Jinhu, πόλη Huaian, Κίνα. Είμαστε αξιόπιστο κατασκευαστής εξοπλισμού πετρελαίου και εξαγωγέας για το API 6A και ένα 16C και άλλα σχετικά προϊόντα εξοπλισμού πετρελαίου. Αφιερωνόμαστε για να φέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες μας, και να παρέχουμε τη συνολική λύση για την ασφάλεια, χρονική αποταμίευση, ποιότητα βεβαιώνοντας και κόστος που μειώνει, είμαστε ο ιδανικός πίσω υποστηρικτής για τις επιχειρήσεις υπηρεσιών πετρελαιοφόρων περιοχών.

Μέσω των προσπαθειών του προσωπικού CCSC, η εταιρία περιορισμένης ευθύνης εξοπλισμού πετρελαίου CCSC συσσώρευσε πολλούς μακροπρόθεσμους συνεταιριστικούς πελάτες και πήρε τους εγκρίνει για να είναι σταθερός φιλικός προμηθευτής.

Κίνα CCSC Petroleum Equipment Limited Company Εταιρικό Προφίλ 0

CCSC Petroleum Equipment Limited Company CCSC Petroleum Equipment Limited Company CCSC Petroleum Equipment Limited Company CCSC Petroleum Equipment Limited Company CCSC Petroleum Equipment Limited Company CCSC Petroleum Equipment Limited Company CCSC Petroleum Equipment Limited Company CCSC Petroleum Equipment Limited Company
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : CCSC

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα CCSC Petroleum Equipment Limited Company Πιστοποιήσεις Κίνα CCSC Petroleum Equipment Limited Company Πιστοποιήσεις Κίνα CCSC Petroleum Equipment Limited Company Πιστοποιήσεις Κίνα CCSC Petroleum Equipment Limited Company Πιστοποιήσεις